6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Matematik birincilerine ödül

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, OYAK Çimento Grubu'nun düzenlediği Liselerarası Matematik Yarışması’nda Türkiye birincisi olan Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve velilerine bir yemek verdi.


İskele Restaurant'ta düzenlenen ve Ünye Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gür'ün de katıldığı yemekte öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Başkan Arpacıoğlu, öğretmen ve öğrencilere diz üstü bilgisayar hediye etti.

Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Mustafa Terzioğlu, 3.’sünü elde ettikleri il birinciliğinden sonra İstanbul'da yapılan finallerde Türkiye birincisi olduklarını belirterek, "Başkanımızı göreve geldiği ilk günden bu yana yanımızda gördük" dedi.


Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu da Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Öğretmen Lisesi'nin başarısıyla gurur duyduklarını belirterek, "Türkiye birincisi olmak bir Ünye olarak bizi gururlandırdı, onurlandırdı. Başarılarıyla bölgemize hizmet eden Milli Eğitim Müdürümüz, okul müdürümüz ve öğretmenlerimize eğitim camiası adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Başkan Arpacıoğlu, yemeğin ardından yarışmada birinci olan öğrencilere ve öğretmenlerine birer laptop hediye ederken, veliler ile hatıra fotoğrafı çekildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 18:08:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?