6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

MHP'nin kalesi Kabadüz

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Kabadüz Teşkilatı düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Kabadüz Belediye Başkanı Temel Duran'ın da katıldığı yemekte bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Sinan Korkmaz, partilerinin etki alanını her geçen gün büyüttüğünü belirtti. MHP'nin Kabadüz'de marka, Kabadüz'ün de Ordu'da MHP'nin kalesi olduğunu savunan Korkmaz, gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerin hazırlıklarına şimdiden başlayacaklarını söyledi.

Korkmaz, "Son 2004 yerel seçimlerinde MHP Kabadüz'den yüzde 18 oy alma başarısı göstererek il genelinde ikinci sıraya yükselmiştir. İlçeler genelinde de MHP'nin Ordu'da kalesi olma kıvancını yaşamaktayız. Genç bir yönetim kadrosuna sahibiz. Büyüklerimizle birlikte kopmadan ayrılmadan ekip çalışmasına devam etmekteyiz. Bugün toplanmamızın amacı ise parti çalışmalarını gözden geçinmektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2008 Pazartesi 13:21:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sezai AKTAŞ IP: 88.235.111.xxx Tarih : 16.02.2008 21:54:13

kabadüzün MHP nin kalesi olması doğrudur olması gerekende budur.ancak kabadüz ilçe teşkilatı olarak güven vermeyen gerçek mağnada davanın ağırlığını kaldıramayacak arkadaşlar mevcut olup kabadüz teşkilatının başarılı olabilmesi için bence yeni bir yönetim oluşturulması gerektiyini düşünüyorum.saygılar