7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Milletvekilinden yol değerlendirmesi

AK Parti Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, Fatsa-Aybastı yolunun kalan kısmının ihaleye çıkarılacağını belirterek, "Bu yol boynumun borcu. İnşallah bitirilmesi bize nasip olacak" dedi.


Fatsa-Aybastı karayolunda çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydeden Milletvekili Ayhan Yılmaz, Kabataş ilçesine kadar olan bölümün tamamı olan 11 kilometrelik mesafenin 4 kilometrelik kısmının istimlaki ile birlikte 3 Aralık 2008 tarihinde Samsun 7. Karayolları Bölge Müdürlüğü'nce ihaleye çıkarılacağını açıkladı. 22 Temmuz 2007 milletvekili genel seçimlerinde meydanlarda halka bir söz verdiklerini belirten Milletvekili Yılmaz, "Milletvekili olarak Ankara'ya gidersem, Fatsa-Aybastı yolu boynumun borcu, bu yolun bitirilmesi inşallah bana nasip olacaktır. Hükümetimize nasip olacaktır" dediğini hatırlatarak, "Allah' a şükürler olsun ki, çalışmalarımız son sürat devam etmektedir. İnşallah önümüzdeki milletvekili genel seçimlerine kadar bu yolumuz tam olarak halkımızın hizmetine girmiş olacaktır. Aybastı-Fatsa arasındaki bu yol yıllarca ihmal edilmişti. Hükümetimizin, bakanımız ve diğer bölge milletvekillerimizin gayretiyle çalışmalarımız son sürat sürüyor" diye konuştu.


Vatandaşlara da çağrıda bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, "Buradan bütün halkımıza sesleniyorum, bizlere ve hükümetimize güvenmeye devam etsinler. Allah'ın izniyle her hizmeti halkımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Bizler bunun için varız" şeklinde konuştu

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 10:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aysun furtun IP: 88.224.144.xxx Tarih : 15.11.2008 11:39:51

Fatsa halkı sizi seçtiği için mutlu olmuşlardır sayın vekilim.Fatsalıların seçimi isabetli olmuş.Ordu il merkezi ise yapılan vaatlerden nasip alamadı henüz, üvey evlatlığı halen sürmekte...Ordu Akp milletvekilimiz Enver Yılmaz'ın 2006, 2007 ve 2008 yıllarında sürekli sözünü verdiği Ordu çevre yolu, Yedi senedir arazilerine şerh koyulan yüzlerce vatandaşın ve onların ailelerinin son yıllarda ki, ekonomik dar boğazda sıkıntı çekmelerine neden oldu, vaatler yerine getirilemedi(ya da getirilmedi)Ya bu çevre yolunu hayata geçirin, ya da arazilerin üzerinde ki şerhi kaldırın, vatandaş kendi hayatlarını düzene koysun, adalet böyle olur.Sözle adalet ve kalkınma olm uyor maalesef, Ordu ilinin çok acil ihtiyacı olan çevre yolu projesinin rafta bilhassa tutuklu bırakılması, ORDU halkının cezalandırılmasını anlayamıyorum, anlayan varsa anlatsın hayrına.