7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Millilerin Pekin maratonu başladı

Çin'de yapılan 2008 Pekin Olimpiyatları'nda Türkiye'yi maratonda temsil edecek olan Abdil Ceylan, 15 günlük Ünye kampının sonunda yarın sabah Samsun'dan İstanbul'a, akşam da Pekin'e uçacak.


Pekin öncesi Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Milli Takım Antrenörü Metin Sazak, antrenör Volkan Koca ve milli atlet Abdil Ceylan'ı makamında kabul etti.

Başkan Ahmet Arpacıoğlu, "Şehrimizde sizleri ağırlamaktan onur duyduk. Biz Ünye Belediyespor olarak birçok uluslararası müsabakalarda birincilikler ve madalyalar aldık. Milli takım olarak sizlerin de Türkiyemiz için iyi bir derece ile yurda döneceğinize inanıyorum. Çünkü bu Ünye'nin havasında ve suyunda var. Yolunuz açık, madalyamız bol olsun" dedi.


Milli Takım Antrenörü Metin Sazak ise yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde olimpiyatlara hazırlandık. Son olarak Pekin ile Karadeniz'in nem oranı özellikle Ünye'nin hava şartları birbirine çok benzediği için burayı tercih ettik. Bundan da memnun kaldık. Ünye halkı bizleri hiç yalnız bırakmadı. Olimpiyatlardan iyi bir derece ile ülkemize döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.


"Olimpiyatlardan iyi bir sonuçla döneceğim" diyen milli atlet Abdil Ceylan, "Maratonda Türkiye'ye iyi bir derece getireceğime inanıyorum. Burada çok iyi bir kamp dönemi geçirdik, bunun meyvesini Pekin'de alacağız" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 19:42:36
Güncelleme :19 Ağustos 2008 Salı 19:43:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?