7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Muhtarlardan rest

Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal, ülke genelindeki 53 bin muhtarın yasal haklarını için mücadele verdiklerini belirterek, "Bundan sonra elimiz kolumuz bağlı oturmayacağız. Artık bizi kimse gözü kapalı görmesin" dedi. 

Ordu Muhtarlar Derneği'nin Olağan Kongresi'ne katılan ve burada muhtarlara bir konuşma yapan Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal, günümüzde muhtarların her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu söyledi. Muhtar camiasının bölünmeye çalışıldığına dikkat çeken Özünal, "Bizim hiçbir siyasi parti ile sorunumuz yoktur. Biz sadece yasal haklarımız için mücadele ediyoruz. 290 YTL muhtarlık ödeneği alıyoruz ama 300 YTL Bağ-Kur ödüyoruz.
 
Bu böyle gitmez. Artık bundan sonra elimiz kolumuz bağlı oturmayacağız. Kimse bizi gözü kapalı görmesin" dedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 16:19:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bülent BİÇER IP: 78.166.41.xxx Tarih : 6.04.2008 16:21:44

Tabi kesinlikle öyledir. Yalandan yere kendinizi acındırmayın bunu söylerken Türkiyede öyle muhtarlıklar varki 10 bin ytl para kazanıyorlar onları ne yapmalı tabi hükümet derenin suyunu kesti vatandaşı artık soyamıyorsunuz derneğinizle hükümeti tehtit ediyorsunuz yemezler.. 36 bin muhtarınız varsa 70 milyonda türkiye var...