6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Necati Çetinkaya'dan Vali'ye ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, siyasette kavganın olmaması gerektiğini belirterek, siyasi gerilimlerin geçmişte olduğu gibi ülkeye zarar vereceğini söyledi. 

Giresun Valisi Mustafa Taşkesen ile birlikte Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl'ü ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Siyasetteki ortamın durulması gerektiğini ve gerilimlerin ülkeye zarar verdiğini söyleyen Çetinkaya, "Ben bir partinin en üst düzey yöneticisi olarak, yaptığımız şeylerde birlikte hareket edelim istiyorum. Sizin de doğrularınız varsa, bizler de onlardan istifade edelim. Biz kavga istemiyoruz. Siyasette kavga olmaz, geçmişte olduğu gibi ülkeye zarar verir. Biz siyasi partiler arasında anlaşma sağlayarak bu ülkeye daha başarılı hizmet vermek için var gücümüzle savaşıyoruz. Herkesi bu çerçevede aklıselime davet ediyoruz" dedi. 

Sosyal Güvenlik Yasası ve 301. madde ilgili de görüşlerini bildiren Çetinkaya, "Sosyal Güvenlik Yasası önümüzdeki hafta bitecek. Bu yasanın bitmesiyle 301. madde hemen meclis gündemine getirilecek. 301. madde de Türkiye'nin ve Avrupa'nın topyekun herkesin üzerinde ittifak ettiği bir şekilde rötuşlar yapılacak" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 10:23:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?