6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Niksar Caddesi'ne sıkı temizlik

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, birinci kalite asfaltla kaplanan, kaldırımları düzenlenen ve son olarak ışıklandırması yapılan Niksar Caddesi'nin ilçenin vitrini özelliği taşıdığını söyledi.

Başkanlık makamında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, asfaltlanan ve ışıklandırılan Niksar Caddesi’nin titizlikle korunması ve iyi kullanılmasını istedi.

Niksar Caddesi’nin periyodik aralıklarla düzenli olarak yıkanıp temizleneceğini belirten Başkan Arpacıoğlu, Hanboğazı-Niksar Kavşağı’ndan İmam Hatip Lisesi’ne kadar güzergahın itfaiye tarafından yıkanıp temizleneceğini, bu çalışmaların aralıklı olarak devam edeceğini kaydetti.

Vatandaşlara da seslenen Başkan Arpacıoğlu, şöyle konuştu: "Hemşehrilerimizden ricamız temizlik ve bakım işinin sadece belediyemize bırakılmamasıdır. Niksar Caddesi’ni veya diğer cadde ve sokaklarımızı ne kadar doğru ve temiz kullanırsak yapılan hizmetlerden o kadar sağlıklı ve uzun süre faydalanmış oluruz. Araç sahiplerinden ve bilhassa hafriyat şirketlerinden bundan böyle daha fazla hassasiyet bekliyoruz. Çamur birikintileri ve önlem alınmamış hafriyat araçları ile şehir içine girmesinler. Cadde üzerine park etmemeye özen göstersinler. Gerek cadde üzerinde ikamet eden hemşehrilerimiz gerekse iş yeri sahibi olan hemşehrilerimiz lütfen atıklarını rastgele yola ve kaldırımlara bırakmak yerine çöp konteynırlarına bıraksınlar. Gençlerimizden ve çocuklarım cadde üzerine kurulan aydınlatma ve ışıklandırma sistemlerine sahip çıksınlar."

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 17:11:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?