6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Numan Kurtuluş Ordu'da

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, dünyadaki krizin ve Türkiye'deki gidişatın asıl çöküş sebebinin tüccar zihniyeti olduğunu söyledi.


'Saadet Türkiye' buluşmasının 4 günlük Karadeniz ayağının ilk gününü memleketi Ordu'nun Ünye ilçesine ayıran Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, ilçeye gelişinde Akçay mevkisinde Genel Başkan Yardımcıları Şeref Malkoç, Ahmet Demircan, Genel Sekreter Turhan Alçelik ve partililer tarafından karşılandı. Daha sonra partisinin Ünye ilçe binasının açılışına katılan Numan Kurtulmuş, yaptığı konuşmada, dünya ve Türkiye'nin büyük krizin eşinden geçtiğini, bu da kötü yönetilen Türkiye'nin artık Saadet Partisi'ne ihtiyacının olduğunu ortaya koyduğunu söyledi.

Kurtulmuş, "Dünyadaki krizin ve ülkemizdeki gidişatın asıl çöküş sebebi tüccar zihniyetidir. Yapılan kongremizin ardından yeni bir atılım ve açılım içinde olan partimiz yerel seçimlerle birlikte yükselişe geçip herkesin partisi Saadet Partisi olacaktır. Önümüzdeki genel seçimlerde nerede kalmıştık, deyip kollarımızı sıvayıp tekrar Türkiye'yi kucaklayan bir parti olacağız. Bu bizim sıçrama yılımız olacaktır" dedi.
Kurtulmuş, daha sonra parti binasının açılışını gerçekleştirdi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 16:46:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin IP: 78.161.213.xxx Tarih : 27.12.2008 00:17:24

haberi yapan kardeşim yaptığın haberin başlığını bir daha oku Numan KURTULUŞ değil doğrusu (Numan KURTULMUŞ.)açılışa katılımlardanda bellioldu üzre Ordu ili ilk kez genel başkan çıkarmıştır atılım ve açılımımız hayırlı olsun inşallah.