7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

OBKT yeni çocuk oyunu

Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu'nun (OBKT) yeni çocuk oyunu 'Arkadaşım Güneş Işınları' düzenlenen gala ile ilk kez küçük izleyicilerin karşısına çıktı.


45 yıldır 'perde' diyen Ordu Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu Cumhuriyet Sahnesi’nde sahnelenen oyunu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ'ın yanı sıra çok sayıda küçük izleyici takip etti.

Salonu tamamen dolduran küçük izleyiciler konusu renklerin sevgisinin yanı sıra insan ve doğa sevgisinin de işlendiği müzikli oyunu coşku ile izlediler.
Adem Atar'ın yazıp Osman Çakmak'ın yönettiği oyunda Rıfat Çol, Ayşe Türkmen, Emel Çavuşoğlu, Gamze Saylan, Yeliz Varol, Aslı Uzunlar, Gizem Kaya, Doğukan Ekinci ve Şenol Şensoy rol alırken, müzik ve ışığı Zafer Bozdağ, efekti İmdat Akyıldız ve dekoru da Mehmet Hartamacı yaptı.


Oyun sonrasında sanatçılara çiçek takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, OBKT'nin her geçen gün kendini daha da geliştirdiğini ve her yıl organize edilen Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali ile de çocuk oyunlarında farklı bir açılım yaptığını söyledi. Karadağ, Orduluların tiyatroya son yıllarda daha yoğun bir ilgi göstermeye başladığını kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 17:29:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?