7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

OGD, protokol ile basını buluşturdu

Ordu Gazeteciler Derneği (OGD), geleneksel hale getirilen cumartesi kahvaltılarında protokol ile basın mensuplarını 2. kez bir araya getirdi.

Ordu Gazeteciler Derneği, 15 gün önce başlattığı uygulama ile cumartesi günleri şehrin ekonomik, sosyal ve siyasi yönden önemli isimlerini gazetecilerle buluşturuyor.

Bu uygulamanın 2. hafta konukları Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Celal Çürek ve Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur oldu. Sıcak diyalogların yaşandığı ve sorunlara çözümlerin arandığı kahvaltıya Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Garnizon Komutanı Celal Çürek, Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın, Orduspor Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, dernek yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın tarafından karşılanan konuklar, basın mensuplarıyla teker teker selamlaştıktan sonra hep birlikte kahvaltı masasına geçildi. Kahvaltı öncesi kısa bir konuşma yapan Recep Aydın, geleneksel hale getirdikleri cumartesi kahvaltılarına katılımlarından dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Garnizon Komutanı Celal Çürek ve Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, davetten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, sorunların çözümünde, problemlerin üstesinden gelinmesinde basınla birlikte hareket etme noktasında her zaman birlikte olacaklarını kaydettiler.

Kahvaltıda, basın mensuplarının özellikle Garnizon Komutanı Celal Çürek'le asayiş haberlerinde yaşadıkları problemlerin çözülmesi noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun belediye; Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur Orduspor'la ilgili son gelişmeler hakkında kısa bilgiler verdi. Kahvaltının ardından konuklar basın mensuplarıyla birlikte fotoğraf çektirdikten sonra dernek binasından ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 14:55:27
Güncelleme :1 Kasım 2008 Cumartesi 15:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?