6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Öğrencilerden Vali Kaban'a ziyaret

İlköğretim Haftası nedeniyle bir grup öğrenci ve öğretmen, Ordu Valisi Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti.


Makam odasına çiçeklerle giren öğrenciler, Ordu Valisi Ali Kaban tarafından ilgiyle karşılandı. Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun beraberinde gelen grupta, 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Merkez İlköğretim Okulu, Gazi ilköğretim Okulu, Durugöl İlköğretim Okulu, Faruk Furtun İlköğretim Okulu'ndan birer temsilci öğrenci, Merkez İlköğretim Okulu Müdürü ve Faruk Furtun İlköğretim Okulu'ndan birer temsilci öğretmen bulundu.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Vali Kaban, 2008-2009 eğitim öğretim yılının Ordu için 'atılım yılı' olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ziyaret sırasında sık sık öğrencilere yönelen Ordu Valisi Ali Kaban, öğrencilere teker teker ne olmak istediklerini sordu.

Bir öğrenciye 'sen ne olmak istiyorsun?' sorusuna 'henüz karar veremedim' yanıtını alan Vali Kaban, 'ben de uzun yıllar karar verememiştim' şeklinde konuştu. Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun ile kısa bir süre sohbet eden Ordu Valisi Ali Kaban, ziyarete katılan tüm öğrencilere hediyeler verdi. Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Kaban, tüm öğrencilere başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diledi.

İha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 13:39:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?