6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Öğretmene gözyaşı!

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden Fatsa Sakarya İlköğretim Okulu Öğretmeni Mustafa Demirci için görevli olduğu okul önünde tören düzenlendi.

Çok sayıda öğrencinin katıldığı törende, gözyaşları sel oldu.


Mustafa Demirci'nin cenazesi, Hamlık Mahallesi'ndeki evinden alınarak Sakarya İlköğretim Okulu'na getirildi. Tatil edilen okulda düzenlenen cenaze törenine çok sayıda öğrenci katıldı. Öğretmen Mustafa Demirci'nin eski ve yeni öğrencileri, tabutu başında hıçkıra hıçkıra gözyaşı döktü. Cenaze töreninde ilk konuşmayı yapan Okul Müdürü Turgay Dilber, Mustafa Demirci'nin kişiliğiyle ve meslek sevgisiyle yüreklere taht kurduğunu belirterek, "Ona doyamadan ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. O her şeyini öğrencilerine ve mesleğine adamıştı. Çünkü 32 yıllık mesleğinde nice dolu beyinler yetiştirmişti" dedi.


İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Atilla Yiğit ise Mustafa Demirci'nin emekliliği gelmesine rağmen "Ben çocuklarımı okutuyorum, henüz emeklilik düşünmüyorum" diyecek kadar dost bir insan olduğunu söyledi. Törende bir öğrencinin okuduğu "Canım Öğretmenim" isimli şiir, herkesi duygulandırdı. Tören, Din Kültürü Öğretmeni Recep Uzun'un helallik alması ve dua yapmasının ardından sona erdi.


Öğretmen Mustafa Demirci'nin cenazesi, Orta Büyük Camii'nde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Demirci köyünde toprağa verildi.
Beyin kanaması sonucu 52 yaşında hayatını kaybeden ve çevresinde çok sevilen Mustafa Demirci, evli ve 2 çocuk babasıydı.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 15:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?