7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Okul fareleri öğrenci çıktı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde 4'ü okul olmak üzere 6 eğitim kurumundan bilgisayar, monitör, projeksiyon cihazları olmak üzere muhtelif elektronik eşya çaldıkları iddia edilen 3 öğrenci, emniyet ekiplerince yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yapmış olduğu hassas denetimler ve etkin takip sonucunda Y.A. (17), E.Y. (17) ve A.Ç. (17)'nin ilçe genelinde yaptıkları ileri sürülen hırsızlık olaylarının ortaya çıkarıldığı bildirildi. Yakalanan hırsızlık zanlılarının Hamle Etüd Merkezi, Anne Çocuk Sevgisi Özel Eğitim Merkezi, Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulu, Fatsa Anadolu Lisesi, Fatsa Anadolu Öğretmen Lisesi ve Fatsa Endüstri Meslek Lisesi'nde bu yıl içerisinde muhtelif tarihlerde
14 bilgisayar, 8 monitör, 1 fotoğraf makinesi, 2 projeksiyon cihazı ve 1 uydu cihazı, 1 güvenlik kamerası ve muhtelif 23 adet diğer elektronik bilgisayar parçaları çaldıkları tespit edildi ve bu cihazlar sattıkları yerlerden toplanarak okul yetkililerine teslim edildiği öğrenildi.
İlçede bir lisede eğitim ve öğrenimlerine devam ettikleri öğrenilen hırsızlık zanlıları Y.A. (17), E.Y. (17) ve A.Ç. (17), çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 13:23:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?