6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Öldü zannedip eşinin çenesini bağladı

Mide kanaması geçiren Aybastı Belediye Başkanı Fehmi Küpçük, eşi tarafından öldü zannedilip gözleri kapatıldı ve ağzı bağlandı.

Evinde mide kanaması geçiren ve yakınları tarafından acilen Ordu Özel Umut Hastanesi'ne götürülen Ordu'nun Aybastı İlçe Belediye Başkanı Fehmi Küpçük, burada tedavi altına alınmasının ardından hayati tehlikeyi atlattı. Başkan Fehmi Küpçük'ün eşi Ayten Küpçük, ziyarete gelen dostlarına yaşadığı olayı anlattı.

Eşinin mide kanaması geçirmesiyle ağzından aşırı derece kan geldiğini belirten Ayten Küpçük, "Fehmi beyin ağzından o kadar çok kan geldi ki, odanın içerisi kan gölüne döndü. Fehmi bey bir müddet sonra artık hareketsiz kalmaya başladı. Ben evde tek başıma ne yapacağımı şaşırdım. Fehmi beyi öldü zannettim. Hatta gözleri açık gitmesin diye ellerimle gözlerini kapatıp, çenesini bağlamaya çalıştım. Bu sırada kızımı ve damadımı aradım. Tam onlar geldiklerinden Fehmi beyden bir ses geldi ve yaşadığını anladık, hemen hastaneye götürdük. Hayatımda hiç bu kadar korku yaşamamıştım" dedi.

Aybastı Belediye Başkanı Fehmi Küpçük ise, kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederek, "Bu benim 5. mide kanaması geçirmem oldu. Azrail zaman zaman beni yokluyor. Mide kanaması geçirdiğimi anladım; ama bir müddet sonra kendimi kaybetmişim. Gözümü 2.5 saat sonra hastanede açmışım. Eşim anlaşılan tatbikat yapmış" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 12:17:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?