6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ordu, Karadeniz derbisine hazırlanıyor

Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Samsunspor'u yaralı bir aslana benzeterek, zor ve tehlikeli bir maça çıkacaklarını söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Ordu 19 Eylül Stadı'nda Teknik Direktör İsmail Kartal nezaretinde yapılan antrenmana milli takıma katılan Erkan Ferin ile sakatlıkları devam eden Ümit, Uğur Akdemir, kaleci Şenol ve Ali Sakal katılmadı.

Antrenman öncesi bir açıklama yapan Teknik Direktör İsmail Kartal, Samsunspor ile zor ve tehlikeli bir maç yapacaklarını belirterek, "Bu hafta yaralı aslan olan Samsunspor ile kendi evimizde oynayacağız. Onlar kümede kalma hesapları yapıyor. Ancak bu tür maçlar zordur ve tehlikelidir. Samsunspor maçını iyi futbolla kazanmak istiyoruz" dedi.

Kartal, Samsunspor'un ligdeki durumunun takım üzerinde rehavete neden olmayacağını belirterek, "Samsunspor ligde sıkıntılı biri yerde bulunuyor. Ekonomik olarak da çok kötü günler geçirdiğini biliyoruz. Ancak bunlar bizi ilgilendirmiyor. Biz ne olursa olsun, hem ilk yarıdaki 7-5'lik maçın rövanşını hem de çıkışımızı devam ettirmek adına bu maçı kazanmak zorundayız. Kazanmak için bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Burada taraftarımıza büyük bir iş düşüyor. Bu zor maçta takımımızı ve oyuncularımızı sonuna kadar desteklemelerini istiyoruz" diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 17:10:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?