6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ordu Belediyesi'ne eleştiri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Fuat Türkmen, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'un 6 ayda bir hayali konuları gündeme getirip, basın ve kamuoyunu hareketlendirip hizmet yapıyormuş gibi gösterdiğini ileri sürdü.


Fuat Türkmen yaptığı açıklamada, Seyit Torun'un görevde olduğu 4.5 yıllık dönemde her 6 ayda bir projeyi kamuoyuna yapıyormuş gibi açıklayıp gündem oluşturduğunu, halkı beklentiye soktuğunu, ancak hiç birini hayata geçiremediğini ileri sürdü. Torun'un yıllardır 'çok katlı otopark' projeyi deyip Ordululara maket gösterdiğini, her seferinde de 'yaptık, yapıyoruz, müteşebbis gelecek, geldi' deyip milleti oyaladığını kaydeden Türkmen, parti olarak destek verdikleri 'kentsel dönüşüm projesi'nin de görkemli bir şekilde kamuoyuna açıklanmasına rağmen, bir süre sonra 'yapamıyorum' deyip vazgeçtiğine dikkat çekti.


Son olarak 4.5 yıl önce seçim programında bulunan teleferik projesini görev süresi biterken, yeniden gündeme getirdiğini hatırlatan Türkmen, şunları belirtti: "Biz iddia ediyoruz ki sadece ve sadece kendi reklamını yapmaktan ibaret kalacak olan bu güzelim projeyi yapamayacak.

Çünkü sayın başkan ve ekibinin hiçbir iş yapabilme adına alt yapısı ve becerisi yok. Kısa, orta ve uzun vade gibi bir çalışma programı yok. Sadece günü birlik çalışan bir ekibi var. Bütün bunları söylerken sayın başkanın yetersizliğinden keyif almıyoruz. Bir Ordulu olarak şehrimizin 4.5 yılı aşkın bir süre içinde hizmet alamamasının üzüntüsünden kaynaklanıyor. Keşke sayın başkan bu projeyi hayata geçirse de bizi utandırsa. Ben de o zaman kendilerinden özür dilesem, ama nerede."

İha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 16:49:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yahya IP: 78.169.10.xxx Tarih : 17.11.2008 01:20:18

slm başkan sizde çok iyi biliyorsunuzki seyit torun hep zoru başarmıştır bundan sonrada başarmaya devam edecektir.Bunu hükumet partisi olmadığı halde yapıyor.siz hükumettensiniz ve ordulusunuz karalamak yerine neden partinizle, vekillerinizle,bakanlarınızla görüşüp gerekeni yapmıyorsunuz.Hizmetin siyaseti olmaz.Vana gelinde akp nasıl ediyormuş bakanı vekili nasıl çalışıyormuş görün.Belediyelerin aldığı yardımları karşılaştırn bakalım ordunun hakkına ne düşmüş.Gerçek amacınız hizmetse eğer ayrım yapmadan elele verip çalışmak gerekir.Herşeyi güzel söylüyorsunuz belediye başkanının sizlere veripte işlem görmeyen proje sayısını söyleyin.para verdinizde yapılmadımı bunu yalansız dile getirin veya medyaya çıkın biz ordu belediyesine bu kadar para verdik ama çalışmıyor deyin halk onun cezasını verecektir.Ama ordan karalama kampanyası yapıyorsanız bu sefer halk size gereğini yapacaktır.saygılar