7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Ordu Kaf Kaf'ı gözüne kestirdi

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, Antalyaspor maçında galibiyeti kendilerinin hak ettiklerini belirterek, 1 puana razı olduklarını söyledi.

Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur yaptığı açıklamada, Antalyaspor karşılaşmasında daha çok kazanmak isteyen takımın kendileri olduğunu belirtti. Şampiyonluğa oynadıklarını ve Antalyaspor maçını geride bıraktıklarını ifade eden Bodur, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Karşıyaka maçına konsantre olduklarını kaydetti.

Bodur, Karşıyaka'nın geçen hafta Kocaelispor deplasmanında uzun bir aradan sonra mağlup olduğunu hatırlatarak, "Rakibimizin gücünü biliyoruz. Geçen hafta zorlu Körfez deplasmanında yara aldılar. Ancak hedefleri olan bir takımız. Onlarda kazanmak isteyecek fakat biz daha moralli ve motivasyonluyuz" dedi.

Orduspor'un en kötü ihtimal ilk 6'ya kalacağını ve önlerinde zorlu iki maç kaldığını belirten Bodur, şöyle konuştu: "Karşıyaka maçında beraberliği kesinlikle düşünmüyoruz. Orduspor yukarı tırmanmak istiyor. Gerimizi bakmak istemiyoruz ancak Antalyaspor maçını kazanmış olsaydık ligdeki durumuz çok iyi olacaktı. Üstümüzdeki takımlar birbirleri ile oynayacak. Bizim ise zorlu iki maçımız kaldı. Biri bu hafta sonu karşılaşacağımız Karşıyaka diğeri ise Eskişehirspor. Onların haricindeki maçlarımız şampiyonluğa oynamayan takımlar olduğu için nispeten daha kolay maçlar olacak."

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 12:13:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kemal BEKTAŞ IP: 212.175.115.xxx Tarih : 11.03.2008 15:36:53

Şükrü Başkan bir kaç hafta önce "zirvedekiler bizden çekinsin" dediğinde destek olmuş ve inanmıştım.Evet sıra Karşıyaka'da.İnşallah bu maçtan 3 puan alırız diye düşünüyorum...