6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ordu Kocaeli'ye bileniyor

Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, gözlerinin halen yukarılarda olduğunu belirterek "Hedeflerimizden uzaklaşmadık" dedi.

Son iki hafta şanssız beraberlikler aldıklarını, ancak bunu Kocaelispor maçında telafi edeceklerini söyleyen Başkan Bodur, "Samsunspor ve Erciyesspor karşılaşmalarında alınan beraberlikler bizi üzdü, ancak hedefimizden uzaklaşmadık. Ağır zemin ve hava koşullarına rağmen Kayseri Erciyesspor karşısında aldığımız 1 puan kötü bir sonuç değil. Ağır saha şartları altında her iki takım da kaliteli futbol oynamakta zorlandı. Özellikle oyunun son bölümlerinde bulduğumuz net pozisyonları değerlendirebilseydik, 3 puan almamız içten bile değildi. Buna rağmen oyuncularımız sahada inanılmaz bir mücadele etti. Kazanamadığımız için üzgünüz. Ancak yenilmemek de bir güzel sonuç" dedi.

Ligin güçlü ekiplerinden Kocaelispor ile bu hafta kendi sahalarında karşılaşacaklarını hatırlatan Bodur, "Kocaelispor ile ilk yarıdan bir hesabımız var. Deplasmanda kaybettiğimiz maçın rövanşını burada alacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu maç ayrıca kaybedilen 4 puanında telafisi olacak" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 14:42:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?