6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ordu Kültür Derneği'ne yeni üyeler

Ordu Kültür Derneği, kent kültür ve sosyal yaşamına sağladığı başarılı katkılarını, üye sayılarını da artırarak geniş bir aile şeklinde sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda derneğe katılan yeni üyelere berat ve rozetleri Başkan Seyit Torun tarafından takdim edildi.

Ordu Kültür Derneği Başkanı Seyit Torun, Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin Ordulu mezunları olarak bir avuç arkadaş olarak memleketlerine hizmet için yola çıktıklarını, daha sonra dernekleştiklerini ifade ederek, "Bugün 300'ü geçen üye sayımızla gördük ki; Ordu'nun kültür ve sanatına güzel işler yaptık. Fark edildik, alkışlandık ve desteklendik. Bu anlamda bizimle birlikte bu amaçla çalışacak yeni arkadaşlarımıza hoş geldiniz der, katacağınız öneri ve aktiviteler içinde şimdiden teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Torun, derneğe yeni katılan Cengiz Baday, Mustafa Bektaş, Tuncay Şenyurt, Hasan Kadıhanoğlu, Uğur Yurt, Elif Demir, Pınar Şentürk, Ferdi Eren, Haki Keskin, Olcay Kılıç, Fatih Akkaya, Erol Akkuş, Özgün Gülen, Suzan Yücebaş, Hüseyin Volkan Güngör ve Nurgül Çoluk'a beratlarını verdi ve rozetlerini taktı.

Bu arada 2007-2008 dernek çalışma yılında Halk Eğitim Merkezi koordinatörlüğünde açılan ilköğretim öğrencilerine akademik katkı sağlamayı amaçlayan ücretsiz kursu veren öğretmen Serkan Çolak, Ercan Sayın ve İsa Altunsoy'a da teşekkür belgesi verildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 22:32:56
Güncelleme :8 Kasım 2008 Cumartesi 22:36:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?