6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ordu Vali eşinden huzurevi ziyareti

Çocuk, yaşlı ve ihtiyacı olan insanlara karşı sosyal faaliyetleriyle dikkat çeken Ordu Vali eşi Neriman Kaban, huzurevi ile çocuk yuvasını ziyaret etti.


Bir grup bürokrat eşiyle birlikte Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret eden vali eşi Neriman Kaban, evde hazırladıkları yiyecekleri burada kalan yaşlılarla paylaştı.

Yaşlılarla sohbet eden Neriman Kaban ve bürokrat eşleri, onların dertlerini, sıkıntılarını, isteklerini dinleme imkanı da buldu. Ziyaret sonrası bir değerlendirme yapan vali eşi Kaban, "Arkadaşlarımla birlikte zaman zaman, huzurevinde kalan yaşlılarımızı ve çocuk yuvasında kalan çocuklarımızı ziyaret ediyoruz.

Onları sevindirmeyi ve mutlu etmeyi seviyoruz. Onlar mutlu olunca inanın bizler de çok mutlu oluyoruz. Bundan sonra da onları hayatlarının son baharında mutlu etmek, yüzlerinin gülmesini sağlamak için bu tür ziyaretlerimizi arkadaşlarımızla birlikte yapmaya devam edeceğiz. Burada çalışanların hepsini kutluyorum. Yaşlılarımızı mutlu etmek için onlar da büyük çaba ve gayret gösteriyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 16:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?