6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ordu Valisi'nden vefa

Ordu Valisi Ali Kaban, 1997-2006 tarihleri arasında görev yaparak en uzun süreyle Ordu Valiliği görevini yürüten ve yaş haddinden dolayı emekliye ayrılan Vali Kemal Yazıcıoğlu'na vefa örneği gösterdi.


Vali Kaban, uzun yıllar Vali olarak hizmet eden ve bu süre içerisinde birçok önemli hizmetleri kazandıran Vali Kemal Yazıcıoğlu için özel bir televizyon kanalınca hazırlanan video belgeseli, Valilik internet sitesinde yayınlattırdı. Valiliğin www.ordu.gov.tr adresinde ayrı bir köşe açılarak yayınlanan belgesel, ilk günlerde büyük bir tıklama sayısına ulaştı.


9 yıl Ordu Valiliği yapan Yazıcıoğlu'nun özel bir televizyon kanalında belgeselinin yayınlandığını öğrendiğinde hemen harekete geçtiğini belirten Ordu valisi Kaban, "Belgeseli izleme fırsatı bile bulamadan ilgililere talimat vererek, Valiliğimizin resmi internet sitesine koyulmasını istedim. Kendisiyle henüz tanışma fırsatımız olmadı. Ancak, ilimize yapmış olduğu hizmetlerle Orduluların gönlünde yer almış Valimiz için bunu bir görev ve vefa borcu olarak addettik. İnşallah önümüzdeki günlerde kendisiyle de tanışma fırsatımız olur" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 16:38:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?