6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ordu yağ sanayi şampuandan vazgeçti

Ordu Yağ Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Sedat Murat Bayrak, bekledikleri başarıyı elde edemediklerini belirterek, şampuan sektöründen çekileceklerini açıkladı.


FİSKOBİRLİK bünyesinde bulunan Ordu Yağ Sanayi A.Ş., şampuan sektöründen çekilerek diğer ürünler üzerine yoğunlaşma kararı aldı. Ürettikleri şampuanlarla Gürcistan ve Rusya'da oldukça tutulmalarına rağmen iç piyasada beklentilerinin karşılanmadığını belirten Ordu Yağ Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Sedat Murat Bayrak, enerjilerini diğer ürünlere aktaracaklarını kaydetti.

Şampuan sektörünün başlı başına ayrı bir çalışma alanı olduğunu belirten Bayrak, "Reklam ve promosyon konularında istediğimizi yapamadık. Bu sektörde istediğimiz ciro rakamlarını elde edemedik. Daha fazla da üzerine gidilmemesi konusunda karar aldık" dedi.


Bu zamana kadar şampuanları konusunda hiçbir şikayet almadıklarını ancak çok farklı saç tipi olması nedeniyle sektörün tamamen farklı bir kozmetik alanı olduğunu belirten Bayrak, "Çok çeşitli saç tipi bulunduğu için ürünün satışı konusunda çok fazla pazar kazanamadık. Bu nedenle ürün yelpazemizde bulunan şampuan sektöründen çekilme kararı alarak katı ve sıvı temizlik malzemeleri sektöründe daha büyük işler yapmayı hedefledik" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 17:44:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?