6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ordu Yağ'da 130 işçi işten çıkarıldı

Ordu Yağ'da, taşeron firmada çalışan 130 işçi işten çıkarıldı.

Ordu Yağ bünyesinde ki yağ ve kozmetik bölümlerinde çalışan ve işten çıkışlarının verildiklerini söylenip, ertesi gün işe gelmemeleri istenen işçilerin bir kısmı Ordu Yağ önünde toplandılar.


İşçi temsilcisi Bayram Davutoğlu açıklamasında," bize gerekli taahhütü verip, tazminatı vereceklerini söylediler. İşten çıkarılma gerekçesi olarak ise işletmenin durumunu kötü olduğunu söylediler. Bundan sonraki aşamada bekleyeceğiz. Zaman neyi gösterecek izleyeceğiz" dedi.

ordukent.com
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 16:53:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ufuk Bahar IP: 78.166.77.xxx Tarih : 7.01.2008 22:39:50

Kastamonuda yaşayan ve buradan olabildiğince Orduyu takip etmeye çelışan bir Ordulu olarak şunu hatırlatmak isterim.Sayın başbakanımız "Ananı da al git" dediği vatandaşına benzer bir sözü 2 sene önce hastane açılışında Ordu halkına da söylemişti ve Fiskobirliği kastederek demişti ki:" Fındığı kime sattıysanız parasını da gidin ondan alın."Bu cümle AKP'li olmayanlara dişimizi geçiririz anlamı taşıyordu ve bence de şu an öyle oldu.Değişen bir Genel Müdür ve ardından işçi tesviyesi.Kadrolaşmaya gitmenin en önemli göstergesidir bu.Unutmayın AKPliler unutmayın. Bu dünya Sultan Süleymana da kalmadı.Size hiç kalmayacak.Ve kul hakkından dolayı bir çok kişinin ahirette elleri sizin yakanızda olacak.Gerekçenize kargalar bile güler.Neymiş efendim:"Kurum zarar ediyormuş......."6-7 seneden beri kar açıklayan eski yönetim bu güne kadar bu insanları uyutmuş o zaman!Yazıklar olsun size. 1 ayda kurumu batırdınız o zaman.