6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ordu'da bir bayan futbol takımı daha

Ordu'da, Bayanlar Futbol Ligi (C) Grubu'nda mücadele eden Ordu Soyaspor Bayan Futbol Takımının ardından İdmanyurdu Bayan Futbol Takımı da kuruldu.

Takımın kurucusu ve aynı zamanda kulüp başkanı Engin Özkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Ordu'ya ikinci bayan futbol takımını kazandırdığımız için mutluyuz'' dedi. Ordu'da bayanların futbol alanını geliştirmek amacıyla ikinci bir bayan futbol takımını kurduklarını belirten Özkurt, ''Takımda mücadele edecek olan bayanlarımızın birçoğu halen liselerde eğitimlerini sürdürmektedirler. Bütün bayanlarımız istekli ve en kısa zamanda ligde mücadele etmeyi istiyorlar. Takımımız şu anda Ordu Soyaspor Bayan Futbol Takımı ile antrenmanlara çıkıp hazırlık maçları yapıyor'' diye konuştu. Özkurt, 19 kişilik takımının 2008 yılında ligde mücadele edeceğini belirtti.

Soyaspor bayan futbol takımı Teknik Direktörü Özcan Türkmen de Ordu'da ikinci bir bayan futbol takımının kurulmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. Yeni kurulan bayan futbol takımı ile maç yapma imkanları bulduklarını ve bundan dolayı sporcularının daha hazır hale geldiğini kaydeden Türkmen, ''Zaten Ordu'da bayanların futbola ilgisi artmıştı'' dedi.

Yeni kurulan Ordu İdmanyurdu Bayan Futbol Takımının Teknik Direktörlüğünü Metin Demirbağ'ın yaptığı da kaydedildi.

AA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 10:21:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?