6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ordu'da Manisa mesaisi

Bank Asya 1. Lig'de ilk yarının son maçında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Orduspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Orduspor tesislerinde yapılan dünkü antrenmana 20 futbolcu katıldı. Sakatlığı süren Fatih Şen ile cezalı olan Hakan Çimen dünkü çalışmaya katılmadılar. Daha önce sakatlıkları olan ve tedavileri için il dışında olan Mehmet Al ve Muhammet Türkmen'de antrenmana katıldılar.

Mehmet Al takımla birlikte çalışmalara katılırken, Muhammet Türkmen takımdan ayrı çalıştı. Her zamanki gibi düz koşuyla başlayan antrenman yarım sahada yapılan çift kale maçıyla devam etti. Ardından kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışmasının ardından dünkü çalışma sona erdi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına Güngören Belediyespor ve Manisaspor maçlarıyla ilgili olarak açıklama yapan Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Güngören Belediyespor maçında iyi futbol oynadıklarını söyledi. Taraftarlara da teşekkür eden İldiz, "Bu karşılaşmaya farklı bir sistemle sahaya çıktık. Sebebi ise, Güngören Belediye takımı geriye yaslandığı anda dirençli bir defans bloğu oluşturuyorlar. Fatih Şen'in sakatlığı nedeniyle bu direnci kırmak için genç Muhammet ile Bruno'yu birbirine yakın oynatarak bu direnci kırmayı planladık ve bunda da başarılı olduk" dedi.

Rakip takıma karşı uygulamaları gereken sistemi ellerindeki mevcut kadroya göre kurduklarını dile getiren İldiz, Manisaspor ile zor bir maça çıkacaklarını, hedeflerinin ise 'puan veya puanlar' olduğunu kaydetti.

TRABZONSPOR İLE MAÇ YAPACAKLAR
Bank Asya 1. Lig'in ilk yarısını Manisaspor maçıyla tamamlayacak olan Mor-beyazlılarda, ikinci yarı kamp hazırlıkları 29 Aralık 2008 tarihinde Antalya'da başlayacak. Kaya Belek Otel Tesislerinde çalışacak olan Orduspor, 10 Ocak 2009 tarihinde Ordu'ya dönecek. 11 Ocak 2009 tarihinde süper ligin güçlü takımlarından Trabzonspor ile 19 Eylül stadında bir hazırlık maçı yapacak olan Mor-beyazlılar, daha sonra ikinci yarının ilk maçında sahasında konuk edeceği Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 17:45:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?