7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Ordu'da Şampiyon Belediye

Ordu'da 22 yıldır geleneksel olarak yapılan 'Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nda Ordu Belediyesi birinci oldu.


Son 5 yıldır Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ordu Şubesi tarafından düzenlenen 'Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nın final karşılaşmasında Milli Eğitim Müdürlüğü'nü 1-0 mağlup eden Ordu Belediyesi şampiyon oldu. Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci olurken, üçüncülük maçında Ordu Valiliği'ni mağlup eden Baro üçüncülüğü kazandı. Şampiyon olan Ordu Belediyesi kupasını Ordu Valisi Ali Kaban'ın elinden alırken, ikinci Milli Eğitim Müdürlüğü'ne kupasını Belediye Başkanı Seyit Torun, üçüncü olan baroya kupasını ise İl Genel Meclisi Başkanı Şanser Şahin verdi. Turnuvada centilmenlik kupasını alan Ordu Gazeteciler Cemiyeti'nin kupasını ise Başkan Recep Aydın, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz'ın elinden aldı.


METİN KIR HAKEMLİĞİ BIRAKTI
Öte yandan uzun yıllar profesyonel futbol liglerinde 15 yıl maç yöneten ve bugüne kadar 222 maça çıkan Ordulu hakem Metin Kır, son kez düdük çaldığı 'Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'ndan sonra Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Çağlayan elinden teşekkür belgesi ve plaket aldı. Kır, yeni sezonda Orduspor'un ilk maçında jübile yapacak.

..
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 02:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nihat top IP: 85.105.152.xxx Tarih : 30.05.2008 17:09:06

isterızkı degerlı ordumuzun herşeyde başarılı olması siporda güreşte sosyal faliyetlerde herseyde degerlı işadamlarımıza seslenıyorum bızde isterızkı herkesgıbı ordu için katkıda bulunsunlar bızde bıyerlere gelelım dayım ismail çaglayanada tesekkur edıyorum