6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ordu'dan kısa kısa

Ordu'nun Akkuş ilçesinde bir genç, kız kardeşine aşk mektupları yazan genci tabanca ile öldürdü. Edinilen bilgiye göre, ilçenin Çaldere köyünde M.T. adlı kişi, kız kardeşine aşk mektubu yazan S.E.'yi kendisine ait ruhsatsız tabanca ile vurarak öldürdü. Olayın ardından yakalanan M.T., tutuklanarak Ünye Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

- JANDARMAYA RÜŞVET VERMEYE KALKINCA MAHKEMELİK OLDU

ORDU (İHA) - Ordu'nun Ünye ilçesinde ehliyetsiz yakalanan bir sürücü, Jandarma Trafik Tim Komutanı'na rüşvet vermeye kalkınca kendini mahkemede buldu. Önceki gece saat 02.30 sıralarında Ünye 8. Jandarma Trafik Timi, Günpınar köyünde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasına müdahale etmek üzere olay yerine geldi. Kazaya karışan araç sürücüsü F.M. isimli kişinin daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu ve kaza sırasında ehliyetinin bulunmadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine F.M., Trafik Tim Komutanı Jandarma Başçavuş S.G.'ye 20 YTL rüşvet vermeye kalktı. Bu hareket üzerine gözaltına alınan araç sürücüsü F.M. ve araçta bulunan Ş.B. ve V.Ç.Ç., cumhuriyet savcılığına çıkarıldı. Söz konusu kişiler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- 12 TON AĞACI KESTİKTEN SONRA YAKALANDI

ORDU (İHA) - Ordu'nun Kumru ilçesinde bir kişi, ormandan 12 ton ağaç kestikten sonra yakalandı. İlçenin Divanitürk köyünde R.E. adlı kişi, devlete ait ormandan yaklaşık 4 metreküp (12 ton) çam ağacı keserken suçüstü yakalandı. Kesilen ağaçlar Kumru Orman İşletme Şefliği'ne teslim edilirken, R.E. hakkında yasal işlem başlatıldı.

- FUHŞA 186 YTL CEZA

ORDU (İHA) - Ordu'da otoyolda fuhuş amaçlı otostop yaptıkları belirlenen 3 kişi yakalandı. Ordu-Fatsa otoyolunda gelip geçen araçlara fuhuş amaçlı otostop yapan P.İ., H.G., G.I., dün akşam saat 18.00 sıralarında yakalandı. Yakalanan 3 kadına 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'na göre kişi başı 62 YTL'den 186 YTL para cezası kesildi. 3 kadın daha sonra serbest bırakıldı.

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 16:39:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?