6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ordulu hakemler sezona hazırlanıyor

Ordulu hakemler, 2008-2009 futbol sezonunda Ordu ilini başarıyla temsil etmek için kolları sıvadı.


İl Hakem Kurulu Başkanı Erdoğan Alan ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Şube Başkanı Vedat Öz başkanlığında gerçekleştirilen toplantılarda yeni sezon ile ilgili tüm detayları, kuralları ve talimatları değerlendiren Ordulu hakemler, yeni sezonda hatasız maçlar yönetmeyi hedefliyor. Bu sezon Süper Lig, Bank Asya 1. Lig, 2. ve 3. liglerde Ordulu 14 hakem ve 3 te gözlemci görev yapacak. Merkez Hakem Kurulu tarafından oluşturulan klasmanlarda, bu sezon 2 Ordulu hakem Süper Lig'de bayrak sallayacak.

Uygar Bebek ve Samet Çavuş Süper Lig'de yardımcı hakem olarak görev yapacaklar.
Klasman maçlarında ise Hakan Gültepe, Fatih Aşlamacıoğlu, Anıl Demireğen, Volkan Şeker ve Murat Kaya düdük çalarken, Onur Kotan, Onur Kambirimer, Mehmet Şengül, Evren Çağlar, Tolga Bakal, Cemal Alpay ve Alper Gürsoy klasman yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu'nun oluşturduğu klasmanlarda ise Ali Aydın Süper Lig Gözlemcisi, Erdoğan Alan B Klasman Gözlemcisi, Vedat Öz ve Hasan Karamustafaoğlu C Klasman Gözlemcisi olacaklar.


TFFHGD Ordu Şube Başkanı Vedat Öz, TFF tarafından açıklanan hakem ve gözlemci klasmanlarında yer alan hakem ve gözlemci sayısı itibarıyla Ordu ilinin Karadeniz Bölgesinde Trabzon'dan sonra toplam 14 hakem ve 4 gözlemci ile ikinci sırada olduğunu söyledi. Öz, "Klasmanlarda yer alan tüm hakem ve gözlemcilerimizi, spor kamuoyu nezdinde başarılarından dolayı kutluyor, her sezon olduğu gibi 2008-2009 futbol sezonunda da ilimizi Türkiye Profesyonel Liglerinde başarıyla temsil edeceklerine yürekten inanıyor ve kendilerine üstün başarılar diliyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 13:43:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?