6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ordu'nun hayırseverleri belli oldu

Ordu'da 2009 yılında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyetinde görev yapacak hayırsever vatandaşların isimleri belli oldu.

İl Genel Meclisi aralık ayı birinci birleşim toplantısında, 2009 yılında il merkezi ve 18 ilçede kurulan SYDV mütevelli heyetinde görev yapmak üzere, merkez ilçe ve bağlı 18 ilçe için ikişer veya üçer hayırsever vatandaşın seçilmesine ilişkin teklif görüşülerek kabul edildi.

Buna göre, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gürgentepe, Kabadüz ve Ulubey'in içinde bulunduğu 5 ilçe için 3 kişi seçilirken, merkez ilçenin de arasında bulunduğu diğer ilçeler için ikişer kişi seçildi.

Toplam 44 kişiden oluşan mütevelli heyeti, ilde ikamet eden vatandaşların Yeşil Kart, SYDV yardımı, yaşlılık ve sakatlık maaşı bağlanması ile muhtaçlık belgesi düzenlenmesi işlemlerinde başvuru sahiplerinin gerekli şartları taşıyıp taşımadıklarını konusunda karar verecek.

Böylece konu ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından araştırılmalar yapılarak bu sürecin basitleştirilmesi, hızlandırılması ve doğru bilgi akışı sağlanmış olacak.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 23:08:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?