6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Orduspor, Karadeniz derbisine hazır

Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, son gelişmelerin futbolcuları rahatlattığını belirterek, "Samsunspor karşısında kazanan biz olacağız" dedi.


Orduspor, yarın deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı Karadeniz derbisinin hazırlıklarını tamamladı.

Mor-beyazlı kulüpte belirsizliklerin sona erdiğini ve artık futbolcuların kafa olarak rahatladığını belirten Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, Samsunspor maçını mutlak kazanacaklarını kaydetti. Orduspor'un hedefleri olan bir takım olduğunu ve Samsunspor maçının da bu hedeflerden yalnızca biri olduğunu ifade eden Başkan Bodur, "Orduspor her zaman hedefi olan bir takım oldu. Hedeflerimize ulaşabilmek için bu hafta
oynayacağımız Samsunspor maçını da kayıpsız kapatmanın hesaplarını yapıyoruz. Her zaman olduğu gibi Orduspor yine galibiyet için gidiyor. Dostluklara zarar gelmeyecek dostane bir maç olacağına inanıyorum" diye konuştu.


Teknik Direktör Yücel İldiz'in takıma uyumu konusunda hiçbir kaygılarının olmadığını ifade eden Başkan Bodur, "Hocamız ve futbolcularımız profesyoneldir. Şu an kulüp başkanını ve hocasını bulan oyuncularımızda moral ve motivasyon en üst düzeyde. Bu onlar için çok önemliydi. Bu açıdan kafaları şu an çok rahat. Hocamız geçen yıl Samsunspor'u çalıştırdı. Tabi ki bununda bir avantaj olabileceğini düşünüyoruz. Galibiyet için gidiyoruz. Samsunspor kendi sahasında oynamanın avantajını kullanmak isteyecektir.
Her iki takım da galibiyet için uğraşacak. Ancak kazanan biz olacağız" ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 14:27:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?