7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Orduspor, Kasımpaşa'ya bileniyor

Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Samsunspor maçının hakkının beraberlik olduğunu belirterek, "İlk maçımızda şansız bir mağlubiyet aldık, üzgünüz" dedi.


Deplasmanda Samsunspor'a 1-0 mağlup olan Orduspor, hafta sonu kendi sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Mehmet Al ve Haydar Baş katılmadı. Antrenman öncesi deplasmanda Samsunspor karşısında aldıkları mağlubiyeti değerlendiren Teknik Direktör Yücel İldiz, ligin uzun bir maraton olduğunu ve bu mağlubiyetin kendilerini etkilememesi gerektiğini söyledi.

Takımın başına yeni geldiğini ve Samsunspor maçının eksiklerinin görülmesi adına önemli olduğunu belirten İldiz, "Şanssız bir şekilde mağlup olduk. Samsunspor karşısında eksiklerimizi gördük. Bundan sonraki çalışmalarımızı ona göre yapacağız. Sonuç olarak Orduspor'u iyi yerlere getirmeye çalışacağız" dedi.
Bu hafta kendi saha ve seyircileri önünde Kasımpaşa'yı ağırlayacaklarını hatırlatan İldiz, "Kasımpaşa, şu an ligde puan cetvelinde iyi bir yerde bulunuyor. Süper Lig tecrübesi olan futbolcuları var. Ancak bu ligde tüm rakipler birbirini yenebilecek güçte. Zor bir maç oynayacağız. Ancak iyi bir netice alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 16:12:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?