6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Orduspor 3 transfer yapacak

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'un Asbaşkanı Ender Kırca, devre arasında 3 futbolcu transfer edeceklerini söyledi.


Sezona teknik direktörsüz başladıklarını, bir kaç haftalık bocalamanın ardından göreve getirdikleri Yücel İldiz ile bir ivme kazandıklarını belirten Ender Kırca, ikinci yarıda daha iyi olacaklarına inandıklarını söyledi.

Teknik direktör İldiz'in vereceği rapor doğrultusunda devre arasında bir santrfor, bir sağ bir de sol kanada transfer yapmayı planladıklarını belirten Kırca, "İstediğimiz futbolcuları alırsak ve ekonomik yönden rahatsızlık yaşamazsak sezon sonunda istediğimiz yerde olacağız" dedi.


Halen izinli olan futbolcuların Pazartesi günü toplanarak Antalya'da devre arası hazırlıklarına başlayacağını vurgulayan Kırca, bazı büyük kulüplerin futbolcularına talip olduğu şeklindeki iddiaları kendilerinin de duyduğunu belirterek, "Bize gelen resmi bir talep yok. Bazı kulüplerin futbolcularımızla konuştuğunu, izlediğini, bilgi aldığını duyuyoruz ama duymaktan öteye gitmedi" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 16:02:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?