7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Orduspor çıkışa geçmek istiyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu evinde ağırlayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, maçı hazırlıklarına devam ediyor. 

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal nezaretinde yapılan antrenmana sezonu kapatan Emre ve Erkan Ferin'in yanı sıra sakatlıkları devam eden Uğur Erdoğan, Ümit Atalay ile Uğur Akdemir katılmadı. Güç ve kondisyon çalışması yapan mor-beyazlı ekipte futbolcuların bir hayli hırslı olması dikkat çekti.
Antrenman önce bir açıklama yapan teknik direktör İsmail Kartal, arka arkaya alınan beraberliklerin kendilerini hedeften uzaklaştırmadığını söyledi. Böylesine güçlü bir ligde 10 hafta kaybetmemenin büyük bir başarı olduğunu ifade eden Kartal, "10 haftadır kaybetmiyoruz. Bakıldığı zaman 8 gol atıp 6 gol yemişiz. Şu an iyi bir konumdayız. Alınan beraberlikler bizi patlamaya hazır bomba gibi yaptı. Bunu galibiyetle taçlandıracağız. Çok iyi oynadığımız karşılaşmalarda şansız beraberlikler aldık. Ancak her ne olursa olsun hedefimizden uzaklaşmadık. Galibiyet serisi başlayacak" dedi. 

Her hafta kadro kurmakta sıkıntı çektiklerini ve sakatlıklardan başlarını kurtaramadıklarını dile getiren Kartal, "Her hafta sakat ve cezalı oyuncularımız var. Bunlardan bir türlü başımızı kurtaramıyoruz. Her şeye rağmen elimizdeki kadro ile savaşmaya devam edeceğiz. Bu hafta kendi evimizde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenip yolumuza devam etmek istiyoruz. Oyuncularımızla biz bu işe inandık gücümüzün yettiğince sonuna kadar devam edeceğiz. Çok fazla pozisyona giriyoruz ancak gol sıkıntımız var. 

Bunu da en kısa zamanda çözeceğiz" diye konuştu

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 16:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?