7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Orduspor galibiyet için gidiyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da teknik direktör Yücel İldiz, bu hafta deplasmanda oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi.


Çok zor bir dönemde takımın başına geldiğini ve gerek saha, gerekse saha dışında yaşanan olumsuzlukları gidermeye çalıştıklarını belirten teknik direktör Yücel İldiz, zor bir dönemden geçmelerine rağmen, bu dönemeci atlatacaklarını vurguladı. Ligin uzun bir maraton olduğunu ifade eden İldiz, Bundan sonra Orduspor'un çok daha iyi yere geleceğini belirterek, "Çünkü uzun süre boşluklar yaşayan takımlarda bu tür sıkıntılar yaşanır. Bizde en hızlı şekilde bu eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz" dedi.


Bu hafta deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor gibi güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını, ancak rakipten çok kendilerinin ne yapacağının önemli olduğunu dile getiren İldiz, "Maçlarımızı yapmadan önce tabi ki bütün takımları inceliyoruz. Ancak karşılaşmada bizim ne yapacağımız önemli. Bu açıdan rakibimizden çok, kendi eksiklerimizi ve silahlarımızı nasıl kullanırız onu düşünüyoruz. Bu maçtan puan yada puanlar almak için gideceğiz. İlk yarı ne kadar az kayıpla kapatırsak Orduspor için o kadar kardır. İnşallah alınan galibiyetlerle Orduspor istenilen yerde olacak. Takıma daha çok yeni geldim. Kadronun lig için yeterli olup olmadığına karar vermek için henüz çok erken. Bu konuda biraz daha zamana ihtiyacım var. Devre arasına kadar bu konudaki düşüncelerim netleşecektir" diye konuştu.
Bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdüren Mor-beyazlı ekipte kart cezalısı Serkan Merç, sakatlıkları devam eden Haydar Koç ve Mehmet Al karşılaşmada forma giyemeyecek. Dün yapılan antrenmanda sakatlanan Hakan Macit'in durumu ise maç saatine kadar belli olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 12:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?