6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Orduspor hız kesmiyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu Termal Otel'de sürdürüyor.

Günde yaptığı çift antrenmanla yeni sezona hazırlanan Orduspor, genç kadrosuyla dikkat çekiyor. 32 kişilik kamp kadrosunda çok sayıda genç oyuncu yer alıyor. Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke, çalışmaların mükemmel gittiğini ifade ederek, Karadeniz ruhunu sahaya yansıtacak bir takım oluşturduklarını söyledi.

Çiçeği burnunda teknik adam Evke, ''Kondisyon amaçlı çalışmalar yapıyoruz. Daha sonra ilk etap çalışmaları için başka bir merkeze gideceğiz. Burada temel kondisyon amaçlı çalışmalar yapıyoruz. Şu ana kadar çalışmalar mükemmel gidiyor diyebilirim. Bir sakatlık yok. Bu yüzden de son derece memnunum" dedi.

Hedefe adım adım ilerlediklerini ifade eden Evke, "Bizim takımda genç oyuncular var, genç takımımızdan kampa oyuncu getirdik. Amacımız Karadeniz ruhunu sahaya yansıtacak bir takım oluşturmak. Olgun oyuncularla genç oyuncuları kaynaştırarak dinamik bir takım oluşturmak istiyoruz. Hedefimize adım adım ilerliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 12:55:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kiris IP: 81.206.105.xxx Tarih : 26.07.2008 10:21:29

Onemli olan genc kadro degil. Onemli olan beraber takim ruhu ve beraber calisma ruhu. onemli olan onu basarmak. Futbol birlik oyunudur. Onu basara bilenler hep kazanmislardir.