7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Orduspor kartlardan dertli

Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, takım menfaati haricinde gereksiz kart gören futbolculara gereken cezanın verileceğini belirtti.

Kendi evinde aldığı galibiyetin moraliyle gittiği Kartalspor deplasmanında 2 puan bırakan Orduspor'da maç sonrası futbolculara bir günlük izin verildi. Geçen hafta Erciyes karşısında maçı 9 kişi tamamlayan mor beyazlı ekibin, Kartalspor karşısında mağlubiyet golünden sonra takımın 10 kişi kalması teknik heyet ve yönetimi harekete geçirdi. Çok iyi oynadıkları maçta 10 kişi kalmalarının galibiyete mal olduğunu ifade eden Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, gerekli önlemlerin alınacağını kaydetti.

"Maçı 11 kişi tamamlayabilseydik galip gelen taraf biz olurduk" diyen Teknik Direktör Yücel İldiz, "Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle takım iyi bir hava yakalamıştı. Kartalspor maçına da bu moralle gittik. Maça iyi başladık çok da iyi mücadele ettik. Maç 11'e 11 bitseydi mutlaka galip gelen taraf biz olurduk. Mağlup duruma düştükten sonra eksik kalmamız bizim için çok kötü oldu. Hiç hesapta olmayan bir gol ve kart gördük. Takım menfaati olan kartlara tabi ki bir şey söylememiz mümkün değil. Ancak takıma
zarar veren gereksiz kartlar için de bir şey yapacağız. Bu doğrultuda gereksiz kartlar gören oyunculara gereken ceza verilecektir. Her şeye rağmen mağlup duruma düştüğümüz maçta deplasmanda alınan 1 puan çok önemli. Bu açıdan bizi yalnız bırakmayıp destekleyen taraftarımızı ve futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 14:10:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?