6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Orduspor seri peşinde

Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Sakaryaspor'u mağlup ederek, seri yakalamak istediklerini söyledi.


Geçen hafta deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u farklı mağlup eden Orduspor, bu hafta kendi sahasında Sakaryaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Durugöl Tesisleri'nde Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde yapılan antrenmanda Mehmet Al, uzun bir aradan sonra ilk kez takımla birlikte çalıştı.

Sakatlığı bulunan Hakan Macit'in bu maçta forma giyemeyeceği, Haydar Koç'un ise durumunun maç saatine kadar belli olacağı öğrenildi. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yücel İldiz, geçen hafta kendileri için gereken bir galibiyet aldıklarını belirterek, bu hafta oynayacakları Sakaryaspor maçının çok önemli bir hale geldiğini belirtti. Sakaryaspor'un da kötü gidişata dur demek adına sahaya mutlak kazanmak için çıkacağını ifade eden İldiz, "Sakaryaspor bu yıl istedikleri neticeleri alamamış olsa da ligin en güçlü ekiplerinden bir tanesi. Onlar mutlaka kötü gidişata dur demek isteyeceklerdir. Biz de kazanarak seri yakalamak istiyoruz. Bu açıdan oldukça önemli. Oyuncularımın antrenman performansından çok memnumun. Umarım bunu sahaya yansıtarak, 3 puanı alan biz oluruz. Rakibin oyuncu eksikleri de bizim için mazeret değil. Her iki takım da sahaya 11 kişi çıkıyor. O nedenle bu tür eksiklikler neticeye tesir etmez" diye konuştu.


Maddi sıkıntılarla ilgili çok fazla konuşmak istemediğini, ancak bu sorunların halledildiğinde çok daha iyi bir duruma geleceklerine inandığını dile getiren İldiz, "Her zaman söylüyorum hem saha için hem de saha dışı olarak çok sıkıntılı bir dönemde geldim. Elbirliği ve yönetimimizin desteğiyle bu sorunlar giderilecek. Ekonomik sıkıntıların ortadan kalkmasıyla daha iyi duruma geleceğimizi tahmin ediyorum. Ancak bunların hepsinin birden halledilebilmesi kolay olmuyor. Bu arada ligde devam ediyor. Hem bu sıkıntıları atlatarak hem de en az puan kaybıyla devreyi kapatmak istiyoruz. Ayrıca maçların Cumartesi oynanması şehir takımları için bir dezavantaj. Bu konuya dikkat edilmesi gerekir. Pazar günü oynanması halinde mutlaka daha fazla seyircimizin olacağını düşünüyorum" dedi

İha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 18:13:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?