6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Orduspor'a 'ithal başkan' gelmeyecek

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Orduspor kulüp başkanlığı konusunda 'ithal başkan getiriyor' iddialarını yalanladı.


Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun konuyla ilgili olarak Belediye Meclis Salonu'nda bir basın toplantısı yaptı.

Torun, ligin başlamasına bir hafta kala Orduspor Kulüp Başkanı M. Fikret Çavuş'un istifasıyla boşalan koltuğa, kendisinin önerdiği birinin gelmesi konusunda çalışmalar yaptığı iddialarına cevap verdi. Son günlerde Orduspor hakkında birçok konuya cevap arandığını belirten Seyit Torun, başkanlık konusundaki 'Antalya'da zengin bir iş adamıyla görüştü. Gelmesi için girişimlerde bulunuyor' iddialarının kesinlikle gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Kamuoyunda bu tür ifadelerin dolaştığı ve konunun netlik kazanması için böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldığını ifade eden Torun, "Kamuoyunda bazı ifadeler sürekli dolaşıyor. Bunların içinde benimle ilgilide bazı ifadelerde var. Bu konulara netlik kazandırmak istedik. Ancak bizimle ilgili 'Antalya'ya gitti. Orada yöneticilerle görüştü' söylemleri kesinlikle doğru değildir. Biz böyle bir görüşmeye gitmedik. Sadece bizimle görüşmeye gelindi.


Bu konuda Orduspor'u düşünen, katkı sağlamak ve destek olmak isteyen herkesle biz görüşürüz. Ancak birilerini ayağına gidip veya herhangi bir şekilde yanına gidip ricacı olmadık" dedi.


Böyle bir görüşme yapmadığını, ancak Orduspor'a katkı sağlanması adına görüşebileceğini ifade eden Torun, "Temel düşünce Orduspor'dur. Biz Orduspor'u ne ekonomik ne de siyasi bir güç olarak değerlendirmiyoruz. Orduspor'a zarar vermeme adına tüm girişimlerde bulunuruz. Şu an kulübün bazı ekonomik ve idari sıkıntılar içinde olduğu doğrudur. Ancak bunlar aşılmayacak konular değildir. Ben Ordu'da bu gücün olduğunu düşünüyorum. Fakat bizim herhangi bir başkan adayı önerdiğimiz bir durum yoktur. Biz bu göreve
talip olan her arkadaşın yanındayız. Her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 16:07:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?