6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Orduspor'a yaylada tesis sözü

Ordu'nun Kabadüz ilçesi Yokuşdibi Belde Belediye Başkanı Ramis Okumuş, Süper Lig'e çıkması halinde belediye binası ile nizami ölçülerden biraz büyük futbol sahasını kamp tesisleri olması şartıyla Orduspor'a vereceklerini açıkladı.

Karadeniz futbol takımlarının her sezon öncesi yurt dışına veya batıya gitmesine anlam veremediğini, Karadeniz yaylalarının kamp için en ideal yerler olduğunu belirten Yokuşdibi Belediye Başkanı Ramis Okumuş, Çambaşı Yaylası'nın batı bölgesindeki yaylalardan daha güzel olduğunu belirtti.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un her sezon öncesi Bolu veya Akdeniz'e gitmesinin anlamsız olduğunu belirten Okumuş, "Orduspor Süper Lig'e çıksın, yaylada bulunan belediye binamız ile nizami ölçülerden daha büyük çimlendirilmiş futbol sahasını Orduspor'a vereceğiz. Belediye binamız 40-50 yataklı otele çevrilebilecek niteliktedir. Çimlendirilecek futbol sahası da çam ağaçlarının arasında ve oksijeni bol bir yerdedir. Orduspor burayı kamp tesisi olarak kullanabilir" dedi.

Yokuşdibi Belediyesi'nin kapanmasına karar verildiğini, ancak kararın Anayasa Mahkemesi'nden döneceğini düşündüğünü kaydeden Başkan Okumuş, "Gerçi ben kapanacağını düşünmüyorum ama kapansın veya kapanmasın, Orduspor Süper Lig'e çıksın, bu tesisleri kulübe vereceğiz. Biz beldede bulunan başka bir binamıza geçebiliriz. Yeter ki Orduspor, kendi yaylasında kamp yapsın" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 10:43:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Reha Tosunoglu IP: 70.134.77.xxx Tarih : 30.07.2008 11:52:53

Allah allah yav biz niye burnumuzun ucunu goremiyoz sayin Okumus un dedikleri hakli bu kadar yer gezdim bizim yayla gibisi yok uyanin millet topraklari baskalari mi alsin illa parayi disari harcamayin isin ozu burda..Harcadiginiz paralara burada tesis yapilir.Kalin saglicakla