6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Orduspor'da Erciyesspor teyakkuzu

Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Erciyesspor'un lider Manisaspor'u farklı mağlup etmesinin sürpriz olmadığını belirterek, "Erciyesspor, büyük bir moralle Ordu'ya gelecek, ancak evimizde kazanan taraf biz olacağız" dedi.


Ligde oynadığı son iki maçta son dakika golleriyle mağlup olmaktan kurtulan Orduspor, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde Teknik Direktör Yücel İldiz nezaretinde sürdürülen antrenmanlar bir hayli neşeli geçerken, sakat futbolcular teknik heyeti düşündürüyor.

Hakan Macit ve Ufuk'un sakatlığının sürdüğü, Adanaspor maçında sakatlanan Mehmet Deliorman ve Fatih Şen'in ise Erciyesspor maçında oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı bildirildi. Antrenmanda sakatlığı bulunan Mehmet Al takımdan ayrı düz koşu yaparken, Muhammed Türkmen'in de sakatlığı nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.


Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Yücel İldiz, takımda sakatlıkların arttığını, ancak genç oyuncuların performansının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Geçen hafta Adanaspor karşısında iyi bir oyunla ancak beraberliği kurtarabildiklerini ifade eden İldiz, "Adanaspor son haftalarda sürekli kaybeden bir takımdı. Bu açıdan bu maçı bir dönüm maçı olarak görüyorlardı. Bizim adımıza çok önemli bir karşılaşmaydı. Genç arkadaşlara şans verdik. Maça iyi başladık. Ancak yakaladığımız fırsatları değerlendirmedik ve iyi oynadığımız dakikalarda gol yedik. Ancak ikinci yarıda biraz bocaladık, 70. dakikadan sonra yine oyunun hakimi olarak son dakikalarda olsa 1 puan almasını bildik" diye konuştu.


Daha önce son dakika golleriyle puan kaybettiklerini, şimdi bunun tersini yaşadıklarını belirten İldiz, Erciyesspor maçında net bir galibiyet alacaklarını söyledi. İldiz, "Daha önce son dakika golleriyle puan kaybediyorduk. Şimdi son dakika golleriyle puan alıyoruz. Demek ki bir gelişme var. Bundan sonra daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Özellikle genç arkadaşların performansları beni çok mutlu ediyor. Bu hafta evimizde oynayacağımız Kayseri Erciyesspor'un geçen hafta lider Manisaspor karşısındaki aldığı galibiyet benim için sürpriz olmadı. Her zaman söylüyorum, bu grupta güçsüz takım yok. Farklı olarak sadece biraz fazla gol olmuş. Erciyesspor'un ligin iddialı takımlarından biri. Sadece kötü bir başlangıç yaptılar. Bu galibiyet onlara moral vermiştir ve moralli bir şekilde Ordu'ya gelecekler. Ancak biz de moralliyiz. Çok zorlu bir maç olacak, ancak evimizde kazanmak istiyoruz. Ancak bu grupta bir yerlere gelmek istiyorsanız, böyle güçlü maçları oynamaya alışmalısınız" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 15:01:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?