6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Orduspor'da galibiyet sevinci

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'da Teknik Direktör İsmail Kartal, Kocaelispor'u evlerine puansız gönderdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kocaelispor'u 2-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, geçen hafta Kayseri Erciyesspor deplasmanında alınan 1 puandan sonra Kocaelispor maçına mutlak galibiyet için çıktıklarını belirtti.

Kart cezalısı Cafercan'ın haricinde eksikliklerinin olmadığını hatırlatan Kartal, "Eğer biz bu yolda varolduğumuzu ispatlamak istiyorsak, Kocaelispor maçını kazanmak zorundaydık. Bunu da başardığımız için mutluyuz" dedi.

Körfez temsilcisinin son 4 maçtır yakaladığı çıkışın farkında olduklarını söyleyen Kartal, "Rakibimiz son 4 maçta gol yemiyordu. Hafta başından bu yana rakibimizi çok iyi analiz ettik. İlk yarı her iki takım da futbol adına hiçbir şey yapamadı. Ama ikinci yarı oyunu kazanmak isteyen Orduspor'du. Neticede arka arkaya rakip kalede iki gol bulduk. Rakibimize de net bir pozisyon vermedik" şeklinde konuştu.

Oynanan futbol ve alınan galibiyetten dolayı futbolcularını kutlayan Kartal, kendilerini hiç yalnız bırakmayan taraftarına galibiyeti hediye etti.

Kocaelispor Teknik Direktörü Osman Çakır ise, Orduspor karşısında kötü bir futbol oynadıklarını ifade ederek, "Maçı kazanmak isteyen Orduspor'du. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Orduspor'un bizi zorlayacağını biliyorduk. Ancak oyuna iyi başlamamıza rağmen özellikle hücum alanında düşündüklerimizi yapamadık. İkinci yarı Orduspor bizden daha istekli ve arzulu bir oyun sergiledi. Rakibimiz, taraftarının da ateşlemesiyle yaklaşık 15 dakika kalemizde baskı kurdu. Pozisyon zenginliği olmasa da yaptığımız hatalar nedeniyle 2 gol yedik. Bir gol bulmamıza rağmen, maçı kaybettiğimiz için üzgünüz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2008 Pazar 17:21:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kemal ORDU IP: 88.232.248.xxx Tarih : 2.03.2008 19:04:12

İşte böyle ORDUSPOR,alnınızdan öpüldünüz sevgili futbolcular.Durmak yok,tırmanmaya,galibiyetlere devam...