6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Orduspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da Asbaşkan Ender Kırca, kötü hava şartlarında oynadıkları maçta Çaykur Rizespor'a mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.


Ligin 3. haftasında Çaykur Rizespor'a deplasmanda konuk olan Orduspor, şiddetli sağanak yağış altında oynanan maçta tek golle mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Orduspor Kulübü Asbaşkanı Ender Kırca, Çaykur Rizespor maçında sahanın azizliğine uğradıklarını belirtti. Bütün itirazlarına rağmen karşılaşmanın oynandığını belirten Kırca, "İlk yarıda kötü saha şartlarından kaynaklanan çok erken bir gol yedik. İkinci yarı çok sayıda gol fırsatı bulmamıza rağmen istediğimiz golü bir türlü bulamadık" dedi.


Bu şartlar altında oynanan maçın hakkının beraberlik olduğunu ifade eden Kırca, "Çaykur Rizespor'un sahasının zemini kötüydü. Yağmur yağınca çok daha kötü oldu. Saha şartlarının futbol oynamaya elverişli olmadığını hakeme söyledik. Hatta tartıştık ama sonuç elde edemedik. Bu tür maçlarda istediğiniz oyunu sahaya yansıtmanız çok mümkün olmuyor. Gol atanın kazanacağı bir maçta Çaykur Rizespor golü attı ve 3 puanı aldı. Galip gelebileceğimiz bir maçta maalesef Ordu'ya puansız döndük. Çok üzgünüz" diye
konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 14:54:16
Güncelleme :15 Eylül 2008 Pazartesi 20:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?