6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Orduspor'da moraller bozuk

Bank Asya 1.Ligi'nde mücadele eden Orduspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı maçta Kasımpaşaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, kendi seyircileri önünde mağlup olmaktan dolayı son derece üzgün olduklarını söyledi.

Eksik kalmalarının ve arkasından gelen penaltının bütün oyun düzenlerini bozduğunu belirten İldiz,"Son derece sıkıntılı bir dönemde göreve geldiğimi biliyorum. Ama bütün bunlara rağmen oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Bana göre maçın galibi Orduspor olmalıydı. Gerçekten eksik kalmamız ve arkasından gelen penaltı bütün oyun planlarımızı bozdu. Çok üzgünüz ama oyuncularımın verdiği mücadeleden memnunum. İnşallah bundan sonra daha güzel şeyler yaparız" dedi.

Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker de, çok büyük bir mücadele sonucu galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti. İlk yarı çok korkak oynadıklarını ancak ikinci yarı oyuna ağırlıklarını koyduklarını ifade eden Tütüneker,"Üst sıraları yakalamamız için bizim açımızdan çok önemli bir karşılaşmaydı. Orduspor içinde önemli bir maç olduğunun bilincindeydik. Kazandığımız için çok mutluyum. Oyuna gelince ilk yarı istediğimiz oyunu oturtturamadık. Çok korkak ve kendi alanımızda oynadık. Orduspor iyi geldi ve galibiyet golünü buldu. Belki 2 ve 3-0'ı yakalayabilirdi. Devre arasından sonra özellikle son yarım saat ağırlımızı koyduğumuzu düşünüyorum. Bunda Orduspor'da bir adamın atılması da belki etkili oldu. Kazandığımız ve verilen mücadeleden dolayı mutluyuz. Onun haricinde biraz daha üzerine koymamız lazım" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 22:36:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kiris n IP: 81.206.105.xxx Tarih : 19.10.2008 17:47:21

Artik yenmelisiniz. Bahane aramayin. Guzelim ordusporu bir ust ligde gormek istiyoruz. Gelecek sezon yeriniz burasi olmamasi lazim. Yoksa seyirci sizi yanliz birakir.Cok calisin. Akilli olun. Futbol bahanelerin sporu degildir.