6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Orduspor'da transfer çalışmaları

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da transfer görüşmeleri yarından itibaren başlıyor. 

Transfer çalışmaları ile ilgili bilgi veren Genel Sekreter Cengiz Okur, Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke ile bugün oturup iç ve dış transfer görüşmelerini değerlendireceklerini ve yarından itibaren futbolculara imza attırmaya başlayacaklarını belirtti. Önceki gün iç transferde Gökhan Kolomoç, Şenol Demirci, Serkan Merç ve Muhammed Türkmen ile görüşerek prensipte anlaştıklarını belirten Okur, "Yarından itibaren de iç transferde diğer futbolcularla görüşmeyi amaçlıyoruz. Bu arada piyasanın olgunlaşmasını bekliyoruz. Orduspor'un ekonomik dengelerini bozmayacak kaliteli futbolcular almayı düşünüyoruz" dedi. 

Süper Lig takımlarının kamp çalışmalarının ardından bu takımlarda kadro dışında kalan futbolcuları renklerine bağlamayı düşündüklerini ifade eden Okur, "Süper Lig takımlarında kadroya giremeyen futbolcuları Orduspor'a kazandırmayı hedefliyoruz. Bu durumda güçlü ve mücadeleci bir kadro kuracağımıza eminim" diye konuştu.

...
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 14:17:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hüseyin YANIK IP: 88.255.15.xxx Tarih : 4.07.2008 08:56:21

Ordu spor u yakınen takip ediyorum .istanbuldaki hiç bir maçını kaçırmam internetten devamlı takip ederim.mesela geçen sene 2 topcumuz daha olsa oynayan süper lige çıkardık ALLAH AŞKINA ŞU TAKIMA ÜÇ BEŞ iyi futbolcu alın bu takımın her yerde taraftarı var.Alisamiyendeki maçı unutamadık.