6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ordu'ya 460 yeni derslik

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun, 'Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası' kapsamında Ordu'da 460 yeni dersliğin yapıldığını açıkladı.


Yapılan her yeni derslikle yüzlerce öğrencinin kazanıldığını belirten Yılmaz Uzun, okul yapamadıkları her bir öğrencinin Türkiye için büyük bir kayıp olduğu belirtti. Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası'nda hayırsever iş adamlarının katkılarının göz ardı edilemeyeceğini ifade eden Uzun, çalışmaların son hızla devam ettiğini belirtti.

Okulların, öğrencilere milli ve manevi değerlerin öğretilmesinde çok önemli olduğunu belirten Uzun,"Şehitlerimiz, neden öldüğünü neden öldürdüğünü okullarda öğretmenler sayesinde öğrenmektedir. Ancak şu çok iyi bilinmelidir ki, eğitim sadece öğretmenler tarafından halledilebilecek bir mesele değildir. Bu konuda ailelerden ilgi ve destek bekliyoruz. Kendi çocuklarınızın arkadaşı olsunlar. Onların kimlerle arkadaşlık yaptıklarını takip etsinler. Kötü alışkanlıklara bulaşmaması için gayret göstersinler" diye konuştu.


Türkiye'nin halen cehalete karşı savaş verdiğini ifade eden Ordu Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun,"Bizim savaşımız cehaletle savaştır. Bu savaş Türkiye için halen devam eden bir savaştır. Bu nedenle çocukların eğitiminde aileler çok önemli. Çünkü çocuklar aileleriyle olduğu zaman, bizimle olduğun daha huzurludur" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 19:59:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?