6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

OTB kalite için kolları sıvadı

Ordu Ticaret Borsası (OTB), 'ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ne sahip olabilmek için eğitim çalışmalarına başladı.

1936 yılından itibaren Ordu Ticaret Borsası olarak hizmet verdiklerini belirten OTB Genel Sekreteri Birol Öztürk, Ticaret Borsası olarak günümüzün ve geleceğin gereklerini göz önünde bulundurarak hizmet anlayışına 'kalite standartları' getirmeyi vizyonlarının bir parçası olarak gördüklerini söyledi.

Öztürk, TSE kalite çalışmalarının da nihai hedeflerine ulaşma sürecinde hizmet kalitelerini tescillemek adına atılmış bir adım olarak gördüklerini sözlerine ekledi. TSE Ordu Temsilcisi Ufuk Ersoy ise TSE olarak Ordu'da ve bölgede kalite çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Rekabet edebilmenin en önemli faktörlerinden bir tanesinin kalite olduğunu ifade eden Ersoy, "Birçok kurumda olduğu gibi OTB'de kalite konusunda çalışmalarını hızlandırmak için bizlere müracaat etti. OTB 4 bine yakın üyesine daha iyi verebilmek uğraşı içerisine girdi. Kalite yaşamın bir parçası bu anlamda OTB başarılar diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 16:51:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?