6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Özel İdare'ye 4 yeni müdürlük

İl Özel İdaresi bünyesinde hizmetlerin daha verimli yürütülebilmesi için 4 yeni müdürlük kadrosu daha açılacak.

İl Genel Meclisi Haziran ayı 4. birleşim toplantısında, hizmetlerin daha etkin yürütülebilmesi, görev, yetki ve sorumluluğun belirlenmesi amacıyla 4 adet birim müdürlüğünün kurulmasına ilişkin teklif kabul edildi. Buna göre, İl Özel İdaresi bünyesinde bulunan 7 adet birim müdürlüğüne ilaveten, İmar ve Kentsel İyileştirme, Ruhsat ve Denetim, Emlak ve İstimlak ile Bilgi İşlem Müdürlüğü adı altında 4 adet yeni birim müdürlüğü daha kurulacak.

İl Özel İdaresi'nin yeniden yapılanma sürecinde görevlerinin arttığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, yeni kurulacak müdürlüklerle hizmet kalitesinin artacağını söyledi. Yeni kurulacak müdürlüklerin İl Özel İdaresi'ne düşünüldüğü gibi büyük yükler getirmeyeceğini ifade eden Yılmaz," 18 tane belediyemizin kapanmasıyla birlikte işlem hacmimizde büyük artışlar oldu. Dolayısıyla denetimlerde de sıkıntıların yaşanması muhtemeldir. Varolan kadrolarımıza eklenecek yeni müdürlüklerle daha aktif ve verimli bir hizmet vermiş olacağız" dedi.

Öte yandan İl Özel İdare bünyesinde faaliyet gösteren mevcut Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün adının Mali Hizmetler Müdürlüğü olarak değiştirilmesi de kabul edildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 18:30:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?