6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Play-off şansı yüzde elli

Bank Asya 1. Lig'de geçen hafta ilk 6 yolunda büyük bir avantaj kaybeden Orduspor'da Teknik Direktör İsmail Kartal, taraftarlardan özür dileyerek, play-off için halen yüzde 50 şanslarının olduğunu söyledi.


Teknik Direktör İsmail Kartal, yaptığı açıklamada, geçen hafta Kartalspor maçından hiç hesapta olmayan bir mağlubiyetle ayrıldıklarını ve taraftarlarını çok üzdüklerini belirtti. Kartalspor maçına mutlak kazanmak için çıktıklarını, çok erken de gol bulduklarını ifade eden Kartal, "Her şey yolunda giderken Şenol'un istem dışı yapmış olduğu bir hareketten dolayı, kırmızı kart ve arkasından gelen penaltıyla takım 10 kişi kaldı. Ondan sonra da takımın morali bozuldu, demoralize oldu. Hiç hesapta olmayan bir durumla karşı karşıya kaldık ve mağlup olduk" dedi.


Kartalspor maçını ve sonrasında yaşanan olayları unutmak istediklerini dile getiren İsmail Kartal, "Kartalspor maçından sonra çıkan olayları içeride olduğum için çok fazla göremedim. Ancak taraftarlarımızı üzdüğümüzü biliyoruz. Onlarda bu maçı kazanıp play-off vizesini almamızı bekliyorlardı. Orduspor bu şehrin tek takımı. Çok üzgünüz taraftarlarımızdan özür diliyorum" diye konuştu.

- ÜMİT VE MÜLAYİM'E TEDBİR -


Orduspor camiasının moralinin çok bozuk olduğunu, bu nedenle yönetim kurulu kararıyla herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için antrenmanların dış dünyaya kapatıldığını hatırlatan Kartal, sözlerine şöyle devam etti:


"Bizim gibi, taraftarlarımızın da morali bozuk. Antrenmanlara gelip istenmeyen olayların yaşanmasını istemediğimiz için böyle bir karar alındı. Kendi iç dünyamızda son maçımıza en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. İddiamız devam ediyor, her şey bitmiş değil. Şimdi önümüzde Giresunspor maçı var. Bu maç öncesi yine çok sayıda cezalı ve sakat oyuncumuz var. Her şeye rağmen Giresunspor'u yendiğimiz zaman play-off'a gitmek için yüzde 50 şansımızın olduğunu düşünüyorum. Ancak şunun çok iyi bilinmesini istiyorum; elimde kalan futbolculardan en iyi 11'i sahaya çıkarmak için çalışacağım. Bugün de federasyondan Ümit Tütünci ve Mülayim'e tedbir geldi. Eksiğimiz çoğalıyor. Buna rağmen kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 17:19:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?