7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

PTT, özel kargolara rakip oldu

Ordu PTT Başmüdürü Mustafa Ünal, PTT'nin bankacılıktan sonra kargoculuk sektöründe de büyük başarılara imza atacağını söyledi. 

Haziran ayı başında kargoculuk hizmeti de sunmaya başlayan PTT, Türkiye genelinde eş zamanlı yaptığı toplantılarla yeni hizmetlerini tanıttı. Bu amaçla Ordu PTT Başmüdürlüğü'nde verilecek hizmetin avantajları ve yeni araçlar tanıtıldı. Koli-kargo pazarında kargo şirketleri ile rekabet ederek trafiklerini artırmayı düşündüklerini belirten Ünal, tüm şehir merkezlerinin yanı sıra kargo şirketlerinin ulaşamadığı ilçe, belde ve köylerde de bu hizmetin verilmesini amaçladıklarını kaydetti. İş yerlerinden mutlu ayrılan her müşteriyi kendilerine ödül olarak gördüklerini belirten Ünal, "PTT olarak hızlı güven ve ucuzluktan taviz vermeden 35 iş yerimizde 250'ye varan personel ve 38 araçla PTT kargo hizmetine hazırız" dedi.
Kargo hizmetleri kapsamında VIP, acele ve normal kargo hizmetlerinin verildiğini ifade eden Ünal,"Kargo hizmetinde mesafeye göre müşteriye taahhütte bulunuyoruz. Şehir için gönderimlerin de ise en geç 4 saatte istenilen adrese teslim ediyoruz" diye konuştu. 

Yeni kargo hizmetlerinin tanıtıldığı slayt gösterisinden sonra PTT Ordu Başmüdürü Mustafa Ünal'ın örnek gösterilmesi amacıyla bir yakınına kargo gönderdikten sonra yeni araçlarla şehir turu atıldı.

...
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 15:55:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?