6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

PTT kabına sığmıyor

Kargoculuk sektörüne hızlı bir giriş yapan PTT Kargo’nun, faaliyete geçtiği haziran ayı itibariyle yüzde 400'lük bir artış kaydettiği açıklandı.


PTT'nin 168. kuruluş yıldönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi Ordu'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıtına Çelenk koyma töreniyle başlayan etkinlikler, 168. müşteriye ödül verilmesiyle devam etti. Daha sonra PTT Ordu Başmüdürü Mustafa Ünal ve şube müdürlerinin katılımı ile Ordu Vali Yardımcısı Adem Yılmaz ziyaret edildi. Ziyaret sırasında PTT Başmüdürü Mustafa Ünal faaliyetleri ve yeni projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 2 Haziran tarihi itibariyle PTT Kargo ile kargo sektörüne giriş yaptıklarını hatırlatan Mustafa Ünal, geçen süre içerisinde yüzde 400'lük bir artış yaşandığını açıkladı. PTT Kargo olarak büyük atılımlar yaptıklarını, ancak kamu kuruluşu olmaları nedeniyle görsel anlamda gerekli reklam çalışmalarını yapamadıklarını ifade eden Ünal, "PTT olarak hizmetlerimize her gün bir yenisini ekliyoruz. Yeni kurulan bir birimle hangi ebat ve ağırlıkta olursa olsun kargo kabul ediyor ve götürüyoruz. 2 Haziran'da başladığımız bu işte yüzde 400'lük artış kaydettik. Halkımızın bize ilgisi büyük, ancak hizmetlerimizi anlatmakta sıkıntılar yaşıyoruz. Yasa gereği kamu kurumu olmamız nedeniyle görsel anlamda televizyon kanallarında reklam yapamadığımız için hizmetlerimizi tam olarak anlatamıyoruz" dedi.


Yeni yılla birlikte 'Hibrit Projesi'ni hayata geçirmeyi planladıklarını ifade eden Ünal, "Hızla devam eden projelerimize bu yılın sonunda bir 'Hibrit Projesi'ni de eklemeyi düşünüyoruz. Bu proje ile artık banka faturaları İstanbul'dan araçlara yüklenerek buraya gelmeyecek. Bilgisayar ortamında aktarılacak faturalar ilde basılarak müşterilere götürülecek" diye konuştu.


Ordu Vali Yardımcısı Adem Yılmaz da çok uzun yıllardır hizmet veren PTT'nin son yıllarda yaptığı büyük atılımlarla çok ciddi gelişmeler sağladığını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 12:43:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?